Cukkini krémleves
Hozzávalók:
- cukkini
- hagyma
- fokhagyma
- burgonya
- só, bors
- lestyán, petrezselyem
Elkészítés:
A hagymát megdinszteljük olajon, majd a zúzott a fokhagymát is.
Rátesszük a tisztított, felkockázott cukkinit, illetve a kockázott burgonyát, és kicsit megpirítjuk.
Felengedjük vízzel, és fűszerezzük, puhára főzzük.
Botmixerrel pürésítjük, majd még egy kis vízzel újraforraljuk.
Bio-Kult TIPP:
A cukkini egy rendkívül széleskörűen használható zöldség. A leves fontos része az étkezésnek, egy könnyű krémleves a nyári melegben is igazán jól esik.
Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!
Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!