Cukkini krémleves

Cukkini krémleves

Hozzávalók:

  • cukkini
  • hagyma
  • fokhagyma
  • burgonya
  • só, bors
  • lestyán, petrezselyem

Elkészítés:

A hagymát megdinszteljük olajon, majd a zúzott a fokhagymát is.

Rátesszük a tisztított, felkockázott cukkinit, illetve a kockázott burgonyát, és kicsit megpirítjuk.

Felengedjük vízzel, és fűszerezzük, puhára főzzük.

Botmixerrel pürésítjük, majd még egy kis vízzel újraforraljuk.

Bio-Kult TIPP:

A cukkini egy rendkívül széleskörűen használható zöldség. A leves fontos része az étkezésnek, egy könnyű krémleves a nyári melegben is igazán jól esik.

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!