Spárgakrémleves

Spárgakrémleves

Hozzávalók:

  • 0,5 kg spárga
  • fokhagyma
  • vaj
  • 1 db burgonya
  • só, bors
  • lestyán, kakukkfű, petrezselyem

Elkészítés:

Minimális vajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, majd a feldarabolt spárgát és a burgonyát.

Kevés vízzel fedő alatt pároljuk néhány percig.

Majd felengedjük bő vízzel, fűszerezzük és készre főzzük. Botmixerrel pürésítjük.

Bio-Kult TIPP:

A reform módon készített krémleveseket bátran fogyaszthatjuk magas koleszterinszint esetében, vagy testsúlycsökkentő diéta részeként is.

Spárgaszezonban fogyasszuk gyakran, ugyanis vízhajtó hatása révén tehermentesíti a szívet és a vesét, így támogatja a keringést.

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!