Padlizsánkrém

Padlizsánkrém

Hozzávalók:

  • padlizsán
  • paradicsom
  • olívaolaj
  • lila- és fokhagyma
  • kefir
  • majoranna, lestyán, borsikafű, vasfű

Elkészítés:

A padlizsánt hosszában vágjuk félbe és sütőben süssük puhára.

Hagyjuk kihűlni, vájjuk ki a húsát, melyet néhány csepp olívaolajjal keverjünk masszává.

Keverjük hozzá az apróra vágott lilahagymát, zúzott fokhagymát, egy kanálnyi kefirt, majd fűszerezzük ízlés szerint.

Pirítóssal fogyasszuk!

Bio-Kult TIPP:

A változatosság jegyében, fogyasszunk gyakrabban zöldségkrémeket, ne mindig húskészítményekkel gondoljunk szendvicsre!

A padlizsán kiváló forrása a vitaminoknak és ásványianyagoknak, és gazdag antioxidánsokban.

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!