Olívabogyós csirkeragu

Olívabogyós csirkeragu

Hozzávalók:

  • csirkemellfilé
  • vöröshagyma
  • olívaolaj
  • olívabogyó
  • paradicsom
  • citrom
  • fokhagyma
  • só, bors

Elkészítés:

Minimális olívaolajon megpirítjuk a felkockázott csirkemellet és aprított hagymát, hozzáadjuk az olívabogyót, a kockázott paradicsomot és a zúzott fokhagymát.

Ízesítjük sóval, borssal és a citrom levével. Kevés vízzel felengedjük és fedő alatt készre pároljuk. Bulgurral, vagy kölessel tálaljuk.

Bio-Kult TIPP:

Fontos, hogy nem minden olívaolaj alkalmas főzésre! Az extraszűz olívaolajat csak salátákra használjuk, mert megég magas hőfokon, és mérgező anyagok szabadulnak fel belőle.

A sütésre és főzésre is használható olívaolaj csomagolásán az információt feltüntetik! Amennyiben nem találunk ilyen olívaolajat, inkább használjunk napraforgó olajat.

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!