Mustáros pulykamell

Mustáros pulykamell

Hozzávalók:

  • pulykamell
  • 0%-os natúr joghurt
  • mustár
  • petrezselyem
  • só, bors
  • majoranna
  • rozmaring

Elkészítés:

A pulykamellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd tapadásmentes serpenyőben mindkét oldalát fehéredésig sütjük.

Megkenjük mustárral, fűszerezzük, majd kevés vízzel felengedve pároljuk.

Ha a víz elfőtt, hozzáadjuk a joghurtot és készre forraljuk.

Párolt barna rizzsel fogyasztjuk.

Bio-Kult TIPP:

A pulykamell a sovány húsfélék közé tartozik, így ez a fogás kifejezetten zsírszegény és barna rizzsel fogyasztva a rost fogyasztást is fokozzuk.

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!