Mustáros pulykamell
Hozzávalók:
- pulykamell
- 0%-os natúr joghurt
- mustár
- petrezselyem
- só, bors
- majoranna
- rozmaring
Elkészítés:
A pulykamellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd tapadásmentes serpenyőben mindkét oldalát fehéredésig sütjük.
Megkenjük mustárral, fűszerezzük, majd kevés vízzel felengedve pároljuk.
Ha a víz elfőtt, hozzáadjuk a joghurtot és készre forraljuk.
Párolt barna rizzsel fogyasztjuk.
Bio-Kult TIPP:
A pulykamell a sovány húsfélék közé tartozik, így ez a fogás kifejezetten zsírszegény és barna rizzsel fogyasztva a rost fogyasztást is fokozzuk.
Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!
Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!