Kesudiós halpogácsa

Kesudiós halpogácsa

Hozzávalók:

  • hal
  • salotta hagyma, fokhagyma
  • só, bors, pirospaprika
  • 1 tojás
  • kakukkfű, borsikafű
  • lestyán, oregánó
  • zsemlemorzsa
  • kesudió
  • olaj

Elkészítés:

A halszeletet először fűszeres vízben teljesen puhára főzzük.

Várjuk meg míg kihűl, és távolítsuk el belőle az összes szálkát, törjük össze villával, hogy halpépet kapjunk.

Az aprított salottát, zúzott fokhagymát, fűszereket keverjük bele.

Késsel vágjuk össze (vagy mozsárban törjük össze) a kesudiót, kicsit pirítsuk meg és ezt is forgassuk a masszába.

1 tojást üssünk bele, szinte fasírt állagot kell kapjunk.

Vizes kézzel készítsünk korongokat és forgassuk meg zsemlemorzsában.

Minimális olajon (vagy kerámiaserpenyőben olaj nélkül) süssük arany barnára.

Friss salátával és héjában sült burgonyával fogyasszuk.

Bio-Kult TIPP:

A halpogácsa készítése rendkívül időigényes, viszont a kész fogás nagyon ízletes!

Egy ilyen étellel gondoskodunk az omega3 zsírsav és a fehérje bevitelről, valamint a vitaminokról.

A friss saláta pedig a rosttartalmat biztosítja számunkra.

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!