Kelkáposzta-főzelék

Kelkáposzta-főzelék

Hozzávalók:

  • 1 kg kelkáposzta
  • fokhagyma
  • köménymag
  • víz

Elkészítés:

Kevés vízben feltesszük főni a hozzávalókat.

Mikor már félig megpuhult, a felét kivesszük, turmixoljuk, majd öntsük vissza.

Főzzünk el belőle némi vizet, hogy főzelékké sűrűsödjön.

Bio-Kult TIPP:

A kelkáposzta-főzelék hagyományosan rántással, és burgonya hozzáadásával készül, így nem illeszthető be a diétába.

Fontos azonban tudni, hogy reform módon készítve, zsírszegény feltéttel egy kifejezetten egészséges, és ízletes ételt kapunk.

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!