Juhtúrós csirkemell
Hozzávalók:
- csirkemellfilé
- juhtúró
- só, bors
- pirospaprika
- friss petrezselyem
- pár csepp olaj
Elkészítés:
A csirkemellfilét vékony szeletekre vágjuk. Sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük.
A csirkemell szeleteket petrezselymes juhtúróval megkenjük, majd feltekerjük.
Egymás mellé helyezzük őket tepsibe, és készre sütjük.
Burgonyával és friss salátával tálaljuk.
Bio-Kult TIPP:
A juhtúró energiatartalma ugyan magas, viszont fehérjében, kálciumban és foszforban gazdag.
A csirkemellfilé sovány fehérjeforrás, így bátran fogyaszthatjuk testsúlycsökkentő diéta esetén is.
A köretnél érdemes arra figyelni, hogy a saláta nagyobb arányban legyen, mint például a burgonya.
Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!
Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!