Juhtúrós csirkemell

Juhtúrós csirkemell

Hozzávalók:

  • csirkemellfilé
  • juhtúró
  • só, bors
  • pirospaprika
  • friss petrezselyem
  • pár csepp olaj

Elkészítés:

A csirkemellfilét vékony szeletekre vágjuk. Sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük.

A csirkemell szeleteket petrezselymes juhtúróval megkenjük, majd feltekerjük.

Egymás mellé helyezzük őket tepsibe, és készre sütjük.

Burgonyával és friss salátával tálaljuk.

Bio-Kult TIPP:

A juhtúró energiatartalma ugyan magas, viszont fehérjében, kálciumban és foszforban gazdag.

A csirkemellfilé sovány fehérjeforrás, így bátran fogyaszthatjuk testsúlycsökkentő diéta esetén is.

A köretnél érdemes arra figyelni, hogy a saláta nagyobb arányban legyen, mint például a burgonya.

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!