Hideg málnakrémleves

Hideg málnakrémleves

Hozzávalók:

  • 250 g málna
  • 600 g natúr joghurt
  • 1-2 evőkanál méz
  • 1,5 dl 100% narancslé
  • őrölt fahéj
  • őrölt szegfűszeg

Elkészítés:

A hozzávalókat összeturmixoljuk, majd lehűtjük.

Hidegen fogyasztjuk.

Tálaláskor néhány szem málnát tegyünk a leves tetejére.

Bio-Kult TIPP:

A nyári melegben a tartalmas levesek helyett jól esnek a hűsítő, savanykás gyümölcslevesek.

A málna alacsony energiatartalmú gyümölcs, amely vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, ezért testsúlycsökkentő diétába is beilleszthető.

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!