Hideg málnakrémleves
Hozzávalók:
- 250 g málna
- 600 g natúr joghurt
- 1-2 evőkanál méz
- 1,5 dl 100% narancslé
- őrölt fahéj
- őrölt szegfűszeg
Elkészítés:
A hozzávalókat összeturmixoljuk, majd lehűtjük.
Hidegen fogyasztjuk.
Tálaláskor néhány szem málnát tegyünk a leves tetejére.
Bio-Kult TIPP:
A nyári melegben a tartalmas levesek helyett jól esnek a hűsítő, savanykás gyümölcslevesek.
A málna alacsony energiatartalmú gyümölcs, amely vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, ezért testsúlycsökkentő diétába is beilleszthető.
Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!
Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!