Házi zöldség chips

Házi zöldség chips

Hozzávalók:

  • édesburgonya
  • cékla
  • sárgarépa
  • zellergumó
  • olívaolaj
  • só, bors, pirospaprika
  • fokhagyma por

Elkészítés:

A zöldségekből hámozóval nagyon vékony szeleteket vágunk.

Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, majd olívaolaj sprayvel lefújjuk.

A fűszereket összekeverjük és azzal meghintjük a zöldség szeleteket.

180 °C-on 20-25 percig sütjük, majd akkor fogyaszthatjuk, ha már teljesen kihűlt.

Bio-Kult TIPP:

Nem kell lemondani a sós ropogtatni valókról akkor sem, ha diétázunk!

Házilag készítsük vegyes zöldségekből minimális olajjal, így amellett, hogy finom nassolnivalót fogyasztunk, némi béta-karotint, és vitaminokat is viszünk be a szervezetünkbe.

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!