Házi jegestea

Házi jegestea

Hozzávalók:

  • tetszőleges tea (zöld, fehér, fekete tea)
  • mentalevél
  • gyömbér
  • bogyós gyümölcsök
  • citrom
  • méz

Elkészítés:

Készítsünk egy nagy kancsóba világosra főzött teát, hűtsük ki, majd tegyük be pár órára a hűtőbe.

Közben készítsük el a különleges jégkockát: a jégkocka tartóba reszeljünk egy kis gyömbért és tegyünk bele 1-2 szem erdei gyümölcsöt és 1-1 mentalevelet.

Vízben keverjünk el kevéske mézet és citrom levét, majd ezzel a keverékkel töltsük fel a jégkockatartót.

Miután megfagytak a jégkockák, tegyük bele őket az ízesítetlen teába, szép lassan kiolvadnak megízesítve a teát.

Bio-Kult TIPP:

A nyár a kerti grillpartik időszaka. Cukros bolti üdítők helyett egészséges frissítővel kínáljuk vendégeinket, és figyeljünk arra, hogy a tea is jó minőségű levelekből készüljön!

Ez a jegestea nagyon finom, ezért nagy mennyiségben készítsük el!

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!