Házi granola

Házi granola

Hozzávalók:

  • narancs
  • mazsola
  • zabpehely
  • kókuszpehely
  • szeletelt mandula
  • aszalt vörösáfonya
  • olaj, méz, fahéj

Elkészítés:

A narancsot teljesen megtisztítjuk (a gerezdekről is eltávolítjuk a hártyát, hogy csak a narancs húsa maradjon), és tűzálló tálba tesszük.

A kifolyt levét is beleöntjük a tálba, beletesszük az aszalt gyümölcsöket és állni hagyjuk néhány percig.

Összekeverjük a müzlit és megszórjuk fahéjjal.

Néhány csepp olajjal elkeverjük a mézet és ráöntjük a keverékre.

Az egészet összekeverjük az aszalt gyümölcsös naranccsal.

190°C-on 15-20 perc alatt készre sütjük.

Bio-Kult TIPP:

Házi granola készítésekor mindig cukrozatlan aszalt gyümölcsöt válasszunk! Narancs nélkül is készíthetjük, így csatos üvegben eláll egy ideig.

Kiváló rostforrás uzsonnára, vagy tízóraira, és sokkal egészségesebb, mint a bolti változatok.

Fogyasszuk natúr joghurttal, keverjük hozzá egy Bio-Kult kapszula tartalmát és így a bélflóránkat hatékonyan támogatjuk!

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!