Grillezett lazac salátaágyon

Grillezett lazac salátaágyon

Hozzávalók:

  • lazac szelet (friss, vagy fagyasztott)
  • só, bors, rozmaring
  • citrom
  • jégsaláta, madársaláta, saláta mix
  • uborka
  • lilahagyma
  • tökmagolaj, balzsamecet
  • málnalekvár

Elkészítés:

A lazac szeleteket sózzuk borsozzuk, fűszerezzük rozmaringgal, majd grillezzük meg.

Ha elkészült, locsoljuk meg a citrom levével.

A salátát állítsuk össze (jégsaláta, madársaláta, uborka, lilahagyma, stb), vagy a kész mixet tegyük a tálba.

Készítsünk saláta öntetet: tökmagolaj, balzsamecet, citrom, és egy kiskanál málnalekvár. (A legjobb, ha a lekvárt házilag készítettük minimális cukor felhasználásával édes gyümölcsből.)

Bio-Kult TIPP:

A lazac és a tökmagolaj kiváló forrásai a telítetlen zsírsavaknak, amelyek bizonyítottan támogatják az érfalakat. Igyekezzünk hetente legalább egyszer halat fogyasztani!

A friss zöldségek pedig vitamin-, és ásványianyag, valamint rostforrások. Ez a fogás bátran fogyasztható testsúlycsökkentő diéta során is.

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!