Gombás fehérje omlett

Gombás fehérje omlett

Hozzávalók:

  • tojásfehérje (2-3 db)
  • 60-70 gramm gomba
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • só, bors
  • pirospaprika
  • petrezselyem, lestyán
  • kakukkfű, fenyőmag

Elkészítés:

Pirítsuk meg a fenyőmagot, majd tegyük félre.

A tojásfehérjéből készítsünk laza habot, majd forgassuk össze a szeletelt gombával, zúzott fokhagymával, fenyőmaggal és fűszerezzük.

Tapadásmentes serpenyőben süssük meg egyben, majd félbehajtva tálaljuk friss zöldségekkel.

Ízlés szerint reszelt sajttal is fogyaszthatjuk.

Bio-Kult TIPP:

A tojás rendkívül tápláló, fehérjében gazdag élelmiszer.

A tojásfehérjéből készült omlett laktató fogás, mely koleszterinszegény étrendbe is beilleszthető!

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!