Gombás fehérje omlett
Hozzávalók:
- tojásfehérje (2-3 db)
- 60-70 gramm gomba
- 1-2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- pirospaprika
- petrezselyem, lestyán
- kakukkfű, fenyőmag
Elkészítés:
Pirítsuk meg a fenyőmagot, majd tegyük félre.
A tojásfehérjéből készítsünk laza habot, majd forgassuk össze a szeletelt gombával, zúzott fokhagymával, fenyőmaggal és fűszerezzük.
Tapadásmentes serpenyőben süssük meg egyben, majd félbehajtva tálaljuk friss zöldségekkel.
Ízlés szerint reszelt sajttal is fogyaszthatjuk.
Bio-Kult TIPP:
A tojás rendkívül tápláló, fehérjében gazdag élelmiszer.
A tojásfehérjéből készült omlett laktató fogás, mely koleszterinszegény étrendbe is beilleszthető!
Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!
Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!