Fokhagymás garnéla

Fokhagymás garnéla

Hozzávalók:

  • garnéla
  • fokhagyma
  • kevés olívaolaj
  • só, bors
  • zöldfűszerek ízlés szerint
  • citrom

Elkészítés:

Teáskanálnyi olívaolajon a zúzott fokhagymát futtassuk meg.

Tegyük bele a garnélát, fűszerezzük ízlés szerint, majd kevés vizet aláöntve fedő alatt készre pároljuk.

Tálaláskor friss citrom levével locsoljuk meg.

Friss salátával fogyasszuk.

Bio-Kult TIPP:

A garnéla magas B-vitamin-, jód-, szelén-, és cinktartalmú élelmiszer, valamint magas a fehérjetartalma és zsírszegény. Igyekezzünk gyakran fogyasztani.

Nyers salátával egy szénhidrátban- és zsírban szegény, illetve fehérjében- és rostban gazdag fogást kapunk.

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!