Fehérboros fokhagymás laskagombaragu

Fehérboros fokhagymás laskagombaragu

Hozzávalók:

  • laskagomba
  • fokhagyma
  • vaj
  • fehérbor (kb 1 dl)
  • só, bors, petrezselyem
  • étkezési keményítő

Elkészítés:

A vajat olvasszuk fel, tegyük bele a fokhagymát, kicsit pirítsuk.

A laskagombát is tegyük bele, nagyon kevés keményítővel szórjuk meg, majd pirítsuk le.

Öntsük fel a fehérborral, fűszerezzük. Kb 15 perc alatt el is párolog az alkohol, utána még fedő alatt párolhatjuk, hogy puhább legyen.

Barnarizzsel tálaljuk.

Bio-Kult TIPP:

A gomba fehérjében gazdag élelmiszer. Zsírban és szénhidrátban szegény, így fogyókúra során beilleszthető az étrendbe.

A barnarizs rostban, vitaminokban és ásványianyagokban gazdag, így a bélflóránk baktériumai számára is megfelelő tápanyag.

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!