Eperkocsonya

Eperkocsonya

Hozzávalók:

  • 250g eper
  • zselatin
  • víz
  • citrom leve
  • stevia

Elkészítés:

Az epret alaposan megtisztítjuk, kockára vágjuk és kis tálba halmozzuk.

A zselatint hideg vízben elkeverjük, majd forraljuk, utána kissé lehűtjük.

A citrom levével és a steviaval ízesítjük, végül még egy kis hűtés után az eperre öntjük.

Hűtőben megdermesztjük, majd tálaljuk.

Bio-Kult TIPP:

Az eper magas rosttartalmú, és alacsony energiatartalmú gyümölcs, így azok számára is fogyasztható, akik szénhidrát diétát követnek. Fontos azonban, hogy a szénhidrát-tartalmát bele kell számolni a napi mennyiségbe!

A hozzáadott cukrot nem tartalmazó gyümölcskocsonya egészséges desszert.

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!