Élőflórás gyümölcs joghurt
Hozzávalók:
- 1-2 db Bio-Kult kapszula
- igény szerinti gyümölcs
Elkészítés:
A tejet öntsük üvegpohárba, majd keverjük el benne 1 (vagy maximum 2 db) Bio-Kult kapszula tartalmát.
Hagyjuk szobahőmérsékleten néhány órát, majd tegyük a hűtőbe.
Másnap ízlés szerinti gyümölcsökkel fogyasszuk, esetleg tehetünk bele zabpelyhet is.
Bio-Kult TIPP:
Érdemes néha házilag készíteni gyümölcs joghurtot, ugyanis így biztosak lehetünk abban, hogy cukormentes, valódi gyümölcsöt tartalmazó joghurtot kapunk, garantált élőflóra számmal.
Az elkészítéshez hőkezelt, friss tejet válasszunk. Ezt a tejet az élelmiszerboltok hűtőpultjaiban találjuk, általában üvegben, vagy műanyag flakonban árusítják.
Ha piacon veszünk házi tejet, felhasználás előtt mindig forraljuk fel!
Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!
Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!