Élőflórás csicseriborsókrém
Hozzávalók:
- konzerv csicseriborsó (főtt)
- fél citrom leve
- tahini öntet
- 1-2 gerezd fokhagyma
- só, kurkuma
- 1 db Bio-Kult kapszula
Elkészítés:
A hozzávalókat tegyük késes aprítóba és keverjük krémesre.
A Bio-Kult Advanced kapszulát szedjük szét és a tartalmát keverjük a krémbe.
Ha esetleg túl darabos lenne, tegyünk hozzá még egy kis tahini öntetet, hogy a végeredmény krém állagú legyen.
Répa, zeller, uborka szeletekhez kínáljuk mártogatósként!
Bio-Kult TIPP:
A csicseriborsó egy fehérjében, B-vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag (magnézium, vas, cink) hüvelyes.
Változatos módokon elkészíthető, köretként, húspótlóként is fogyasztható, fűszerezve és pörkölve pedig egészséges ropogtatnivaló.
Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!
Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!