Élőflórás csicseriborsókrém

Élőflórás csicseriborsókrém

Hozzávalók:

  • konzerv csicseriborsó (főtt)
  • fél citrom leve
  • tahini öntet
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • só, kurkuma
  • 1 db Bio-Kult kapszula

Elkészítés:

A hozzávalókat tegyük késes aprítóba és keverjük krémesre.

A Bio-Kult Advanced kapszulát szedjük szét és a tartalmát keverjük a krémbe.

Ha esetleg túl darabos lenne, tegyünk hozzá még egy kis tahini öntetet, hogy a végeredmény krém állagú legyen.

Répa, zeller, uborka szeletekhez kínáljuk mártogatósként!

Bio-Kult TIPP:

A csicseriborsó egy fehérjében, B-vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag (magnézium, vas, cink) hüvelyes.

Változatos módokon elkészíthető, köretként, húspótlóként is fogyasztható, fűszerezve és pörkölve pedig egészséges ropogtatnivaló.

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!