Almás zabpalacsinta

Almás zabpalacsinta

Hozzávalók:

  • zabpehely
  • alma
  • édesítőszer
  • fahéj
  • útifűmaghéj/chia mag
  • víz

Elkészítés:

A zabpelyhet aprítóban szinte lisztté aprítjuk, majd hozzáadjuk az útifűmaghéjat (vagy chia magot), az édesítőszert, a reszelt almát, fahéjat, végül a vizet, majd ha már az állaga megfelelő, állni hagyjuk néhány percig.

Tapadásmentes serpenyőben megsütjük.

Bio-Kult TIPP:

Igyekezzünk a palacsintát reform módon elkészíteni.

Ez egy rostban gazdag étel, ezért ne feledkezzünk meg a fokozott folyadékfogyasztás fontosságáról!

A zabban, almában, útifűmaghéjban található rostok a táplálják a jó baktériumtörzseket és támogatják a bélrendszerben történő szaporodásukat.

Ha tetszett a recept, mentsd el magadnak későbbre is, vagy oszd meg ismerőseiddel!

Kövess minket social media felületeinken is még több receptért és egészséges tartalmakért!

Bio-Kult termékek

Bio-Kult Neura (60 db kapszula)

Bio-Kult Neura

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (30 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(30 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (60 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(60 db kapszula)
Bio-Kult Advanced (120 db kapszula)

Bio-Kult Advanced

(120 db kapszula)

Örülünk, hogy érdekelnek a tartalmaink!

Ha szeretnél mindig elsőként értesülni a friss cikkekről, akciókról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre!